AI IN E-COMMERCE

Ben je klaar om de toekomst van e-commerce te verkennen en te ontdekken hoe Artificial Intelligence jouw (e-)commerce platform naar nieuwe hoogten kan tillen? Dan is deze exclusieve workshop precies wat je zoekt!
AI In Commerce Workshop Leeg

Over de Workshop
In een wereld waar e-commerce zich in een razendsnel tempo ontwikkelt, is het van cruciaal belang om voorop te blijven lopen en uitzonderlijke klantbelevingen te blijven bieden. Tijdens onze workshop "Succes bereiken met AI in e-commerce" nemen we je mee op een boeiende reis door de mogelijkheden van AI in de wereld van e-commerce.

 

Wat kun je verwachten?

🚀 Ontdek de nieuwste trends en strategieën die de toekomst van e-commerce zullen vormgeven.

🔍 Leer hoe je AI kunt inzetten voor gepersonaliseerde klantervaringen en hogere conversies.

🛍️ Begrijp de impact en het nut van AI bij het opbouwen van sterke klantrelaties.

🔧 Ontvang tips om operationele IT-uitdagingen aan te pakken en integraties te stroomlijnen.

🌐 Leer hoe je het potentieel van e-commerce marktplaatsen kunt ontgrendelen voor uitgebreid bereik en verkoopkansen.

 

Evenementdetails

Datum: 30 november 2023

Tijd: 14:00 – 17:00 uur

Locatie: 4NG Skybox in de Galgenwaard

 

Schrijf je vandaag nog in en geef jezelf de kans om je te verdiepen in de wereld van e-commerce en AI en te netwerken met gelijkgestemde professionals. Samen geven we de toekomst van online retail vorm! Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname aan het event is kosteloos.

 Over 4NG

4NG is vooroploper in het benutten van de kracht van AI voor bedrijfsgroei en innovatie. Ons Accelerating Intelligence programma biedt geavanceerde AI-oplossingen om de productiviteit te verhogen, ideeën te genereren, operationele processen te optimaliseren en klantinteracties te personaliseren.
Met een team van deskundigen helpen we bedrijven om de volledige potentie van AI te benutten en betere bedrijfsresultaten te behalen. We geloven dat de toekomst van bedrijven sterk afhangt van de integratie van AI-technologieën, en we zijn er trots op onze klanten voorop te laten lopen in deze revolutie. 4NG helpt je bedrijf te laten gedijen in het snel evoluerende landschap van AI en duurzame groei te realiseren.

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op via marketing@4ng.nl.

Klaar om direct aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal laten groeien! Neem je contact met ons op? Plan vrijblijvend een gesprek met ons in

Let's go!