×

Een vernieuwde Brunel website dankzij continuous development

Brunel

Brunel

Een vernieuwde website dankzij continuous development

Opdracht: Brunel (Global) was op zoek naar een partij die development kon leveren bij het ontwikkelen van nieuwe componenten en functionaliteiten en het optimaliseren van bestaande componenten voor (nieuwe) pagina’s van hun websites.

Oplossing: Het leveren van een continuous development team van drie personen die op vaste basis het team van Brunel ondersteunde in de vorm van extra development capaciteit en begeleiding hiervan. Zodat Brunel in hoog tempo nieuwe componenten en features live kon zetten.

Brunel case

Case:

Nieuwe content- en designelementen in Sitecore gebouwd

Brunel is een detacheerder en biedt met zijn website een overzicht van de vacatures in verschillende branches. Ze zijn wereldwijd actief. Op de website staan allerlei pagina’s die informatie bevatten voor de werkzoekende. De wens vanuit Brunel was om voor meerdere pagina’s nieuwe componenten en functionaliteiten te ontwikkelen en huidige componenten van een re-design te voorzien.

Als start werd er een top-10 lijst opgesteld met onderwerpen die hoognodig moest worden aangepakt. Met deze lijst zijn we aan de slag gegaan. Een project dat in zijn totaliteit 24 weken duurde. Gedurende deze periode is een team van 4NG neergezet, bestaande uit verschillende disciplines; front-end, back-end en een delivery manager. Dit continuous development team schakelde met de product owner van Brunel, de testers, de designer, andere development teams met haar teamleden en veel stakeholders.

Implementatie en koppeling

Brunel is wereldwijd actief en de opmaak van een vacaturepagina verschilt per land. Dit bracht enige complexiteit met zich mee. Er moest namelijk rekening gehouden worden met design & content elementen over de meertalige websites. Bepaalde elementen, zoals een contentblok dat de vacaturetijd vermeld, moesten zo gebouwd worden dat deze voor meerdere landen toepasbaar waren. Afstemming tussen alle landen heeft ervoor gezorgd dat content- en designelementen tailor made zijn gemaakt, maar voor elk land toepasbaar.

Het samengestelde team heeft intensief samengewerkt met Brunel. Dit is gedaan middels continuous development, wat inhoudt dat het development team op locatie bij Brunel de taken uitvoert en continu ondersteuning kan bieden. Dit zorgt voor een efficiëntere inzet van development en korte lijntjes tussen alle partijen. Daarnaast werkte het 4NG en Brunel team met de Scrum methode. Hierbij worden er tweewekelijkse sprints ingedeeld waarin taken worden toebedeeld en doelen worden vastgesteld. Aan het einde van elke sprint wordt er een retrospective gehouden. Hierin wordt aan de stakeholders gepresenteerd wat ontwikkeld is. Ook bespreekt het team wat goed ging en wat beter kan.

Brunel case screenshot
Logo Brunel

"Een vernieuwde website voor Brunel dankzij continuous development".

Resultaten

Dankzij de continuïteit van het development team en de inzet gebruik van Sitecore heeft Brunel nu verschillende content- en designelementen tot zijn beschikking om webpagina’s op te maken. Doordat het CMS in Sitecore is ontwikkeld, kunnen zij naast deze elementen ook het gedrag van de bezoeker tracken en daarop de content voor de lezer/bezoeker afstemmen.  De fijne onderlinge communicatie en samenwerking tussen Brunel en 4NG heeft er tot geleid dat alle partijen continu op de hoogte waren van de ontwikkelingen aan de website.

Brunel desktop

Meer weten over dit onderwerp?

Meer cases bekijken?

InShared
InShared
five°degrees
five°degrees
DPG Media
DPG Media
JMG
JMG
Effectory
Effectory
Lobster Ink
Lobster Ink
Terberg
Terberg
Mag45
Mag45
Pets place
Pets place
Van Benthem & Keulen
Van Benthem & Keulen
ASN Bank
ASN Bank
Hotelchamp
Hotelchamp
Cooler Master
Cooler Master
Brunel
Brunel
Florius chatbot
Florius chatbot
Florius website
Florius website
Berenschot
Berenschot
ANP
ANP
Total Corbion
Total Corbion
Groenhart
Groenhart
Talpa
Talpa
World Press Photo
World Press Photo
Rijksoverheid
Rijksoverheid
Petplan
Petplan
Florius
Florius
AT5
AT5
VanMoof
VanMoof
Catalyze
Catalyze
Startpagina
Startpagina
Vakantie Veilingen
Vakantie Veilingen
Speakap
Speakap
Urban Goddess
Urban Goddess
Videoland
Videoland
Keune
Keune
KPN
KPN
Buma Stemra
Buma Stemra
Ajax
Ajax
WWF
WWF
Elsevier
Elsevier