×

Een gebruiksvriendelijke website voor Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen

Een nieuwe gebruiksvriendelijke website voor Van Benthem & Keulen

Opdracht: creëer een nieuwe gebruiksvriendelijke website welke aansluit bij de nieuwe huisstijl en communicatiecampagne en de onderscheidende kwaliteiten goed weergeeft.

Oplossing: we bouwden een nieuwe en gebruiksvriendelijke website in Drupal 9 waardoor het marketingteam significant minder tijd kwijt is aan het beheer ervan.

VBK_Desktop_case

Case:

Een gebruiksvriendelijke website die de onderscheidende kwaliteiten goed weergeeft

Van Benthem & Keulen is een ambitieus en innovatief kantoor in advocatuur en notariaat. Ze hebben de afgelopen jaren bewezen een autoriteit te zijn op het gebied van contentmarketing. In navolging van de vernieuwde huisstijl en communicatiecampagne was nu de website aan de beurt. Naast een transformatie op visueel vlak had van Benthem & Keulen tal van andere wensen om de website naar een volgend niveau te brengen.


Door de toename van de hoeveelheid beschikbare informatie op de website ging er te veel tijd zitten in websitebeheer. Daarnaast merkten ze dat de snelheid van de website niet meer voldeed en ook op technisch vlak viel er veel winst te behalen. Het was tevens van belang dat de vernieuwde website de onderscheidende kwaliteiten van het kantoor goed onder de aanbracht brengt en ervoor te zorgt dat iedere bezoeker makkelijk en efficient door de website kan navigeren en zonder te veel clicks bij de juiste pagina uitkomt.

Het proces

Omdat de wens verder ging dan slechts een visuele upgrade trapten we de samenwerking af met een strategische verdieping. We zoomden hierbij in op het merk, de doelgroep, de merkwaarden en ambities. Toen we dit in kaart hadden gebracht gingen we door met de ontwikkelsprints.


Door tijdens dit project gebruik te maken van de Scrum methodiek zijn de lijnen kort en konden we snel en efficient te werk gaan. Hierdoor waren we in staat om in 6 weken en 3 ontwikkelsprints de gehele website inclusief contentmigratie te realiseren.

VBK_telefoon_case
5 schermen_VBK_case
VBK logo wit

"Evenals Van Benthem & Keulen fungeert Netvlies als businesspartner voor haar opdrachtgevers. Ze deken goed meee, zijn pro-actief en ontzorgen ons. Bovendien zijn het fijne mensen om mee samen te werken.”

Carida Kleijn - Marketing manager

Resultaten

Met de vernieuwde website van VBK is er een goede basis gelegd waarop zij de komende jaren verder kunnen bouwen. De website biedt ruimte voor de bezoeker om intensief te interacteren en eenvoudig de juiste informatie te vinden.


Ook voor de marketingmedewerkers is het platform heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ingericht. Hierdoor zijn ze aanmerkelijk minder tijd kwijt aan het beheren van de website. Ze kunnen nu bijvoorbeeld op eenvoudige en efficiënte wijze een nieuwe pagina, blog, podcast of nieuw evenement toevoegen.


De vernieuwde website bevestigt de autoriteit en het innovatieve van dit topkantoor.

IPad_VBK_case

Meer weten over dit onderwerp?