Development

Creëer je ideale digitale oplossing met de beste ontwikkelaars en designers om op te vallen in je branche.

Val op met je digitale oplossing

Wil jij je onderscheiden binnen je segment? Met het Development programma ontwikkelt je samen met de beste experts een digitale oplossing waarmee jij eruit springt. Van standaard oplossingen, tot nieuwe concepten: alles voor een snelle en efficiënte groei. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Tech & Development | 4NG

Development op maat voor de beste klantreis

Aan de hand van ontwerpprincipes, gedragswetenschap en techniek ontwerpen wij het design dat bij jou én je doelgroep past. Op die manier blijven we zo dicht mogelijk bij de uiteindelijke gebruikerservaring en verankeren we de emoties die gepaard gaan met een aankoopproces. Daarnaast zorgt 4NG voor een creatieve en efficiënte aanpak, om voor een snel Time-To-Market te zorgen zodat je nog sneller kan groeien. Ook helpen we je bij automatisering, door de nieuwste architecturen zoals Microservices, API-first, Cloud, Headless en First-party Data toe te passen en te zorgen dat je klaar bent voor de toekomst.

Van onderzoek naar design

We starten met een discoveryfase, waarin we de klantreizen analyseren van je doelgroep. Tegelijkertijd kijken we naar je doelen, de requirements en de architectuur van je digitale oplossing. In de design- en developmentfase ontwerpen en ontwikkelen we de oplossing, en betrekken we de doelgroep door middel van usability tests met prototypes, om voor het beste resultaat te zorgen.

Uit deze tests rolt het uiteindelijke design, waarmee we jouw probleem verhelpen door gegronde technologie en ideën toe te passen binnen je digitale omgeving.

 

Aan de slag met het Development programma bij 4NG?

Goede keuze! Grote klanten als Ahrend, Berenschot en CDDN gingen je voor. Schakel jij ook onze hulp in? Ontdek waar onze developers de beste in zijn:

  • Strategisch design: Oplossingen waarbij de klant centraal staat. Door o.a. workshops, gebruikersonderzoek en prototypes zorgen we voor de best mogelijke ervaring. Zo heb je niet alleen een mooie, maar ook een functionele digitale oplossing.
  • E-commerce development: platforms die passen bij jouw ambitie en een UX die conversie stuwt om te zorgen voor hoge performance door fijne gebruikerservaringen.
  • Brand strategy: 4NG helpt je te laten zien wat jouw merk uniek maakt door samen op zoek te gaan naar onderscheidende factoren, om zo een ijzersterke positionering te creëren en te zorgen voor een goede online performance.
  • Technologie: We helpen je bij het creeren en uitstralen van design door bijvoorbeeld Motion & Animation, A/V productie en chatbot functies in te schakelen, om de UX te upgraden. 4NG maakt gebruik van de nieuwste technieken voor al je digitale oplossingen.
  • Web & App development: We helpen je bij het ontwikkelen van customer-centric ervaringen, voor intuitieve en converterende web & app oplossingen.

Onze specialismen binnen development

Managed Services & DevOps

We monitoren en onderhouden de kwaliteit van jouw digitale oplossing. Zo blijft je oplossing niet alleen up-to-date, maar worden verbeteringen en uitbreidingen ook sneller uitgevoerd.

Lees meer

CRM & Subscription

We helpen je om je klantgerichte focus verder uit te breiden, en verrijken je portfolio met producten in abonnementsvorm. Zo til jij je CRM en marketing naar een hoger niveau.

Lees meer

Tech & Development

Onze ervaring met de verschillende disciplines zoals Digital Experience, Digital Commerce en Digital Marketing zorgen ervoor dat we veel nieuwe concepten kunnen lanceren.

Lees meer

Klaar om je customer experience tot leven te brengen?

We denken graag mee hoe we jou digitaal laten groeien! Neem je contact met ons op? Plan vrijblijvend een gesprek met ons in

Let's go!