4NG benoemd tot eerste Global Platinum partner van Umbraco

Vandaag kondigt Umbraco aan dat 4NG, toonaangevende digitale bureaugroep, de eerste Global Platinum partner van Umbraco is geworden. Met deze nieuwe toevoeging aan het bestaande Platinum partnership van 4NG, wordt de positie van de digitale bureaugroep als een belangrijke speler in de Umbraco-community wereldwijd versterkt.
4NG | Conclusion first global platinum partner Umbraco

Driebergen, 3 juli 2023 - Vandaag kondigt Umbraco aan dat 4NG, toonaangevende digitale bureaugroep, de eerste Global Platinum partner van Umbraco is geworden. Met deze nieuwe toevoeging aan het bestaande Platinum partnership van 4NG, wordt de positie van de digitale bureaugroep als een belangrijke speler in de Umbraco-community wereldwijd versterkt.

 

Grootste Nederlandse Umbraco-partij

Het open source content management systeem (CMS) van Umbraco helpt bedrijven wereldwijd met het realiseren van groeiambities. Met meerdere master developers en een MVP is 4NG de grootste Nederlandse partij binnen de wereldwijde Umbraco-community. 


Exclusieve voordelen
Als Global Platinum partner van Umbraco profiteert 4NG van exclusieve voordelen binnen het platform wat enorme waarde kan opleveren voor klanten. Denk aan eerdere toegang tot nieuwe producten, toegang tot de Umbraco-roadmap en mogelijkheden om deel te nemen aan strategische besluitvorming. Door deze groei richt 4NG zich nu ook op projecten binnen Europa en de Verenigde Staten.


Diepgaande kennis

Om Global Platinum partner te worden, moest 4NG voldoen aan strenge eisen van Umbraco, waaronder minimaal twintig actieve training seats en meerdere personen met de Umbraco Master-certificering. Bovendien heeft 4NG bewezen diepgaande kennis van het Umbraco-platform en zet zich daarmee volledig in voor de groei en ontwikkeling van hun klanten.

"Ik ben erg trots om de eerste Global Platinum partner van Umbraco te zijn", zegt CEO van 4NG, Michiel Kroeks. "We hebben hard gewerkt om deze status te behalen en we zijn verheugd om ons te blijven inzetten voor de Umbraco-community. Het Global Platinum partnership stelt ons in staat om onze klanten nog beter te bedienen en hen te voorzien van de nieuwste en beste oplossingen die Umbraco te bieden heeft."

"4NG is een geweldige partner van Umbraco en we zijn blij hen te verwelkomen als onze eerste Global Platinum partner", zegt Kim Sneum Madsen, CEO van Umbraco. "Hun toewijding aan het platform isongeëvenaard en we weten zeker dat 4NG haar klanten blijft verrassen met innovatieve oplossingen en uitstekende service."

---

Over 4NG | Conclusion

4NG | Conclusion is een bureaugroep die opdrachtgevers faciliteert op elk gebied van de digitale klantreis en klantervaring. Het bedrijf opereert binnen drie domeinen, namelijk digital strategy, development & data en performance marketing & growth. Met een gedreven groep professionals realiseert de bureaugroep digitale ambities van organisaties ‘end to end’ vanuit hun expertises en ondernemersgeest. 4NG bestaat uit tien bedrijven en telt 400 medewerkers. Meer informatie: https://www.4ng.nl/

Over Umbraco

Umbraco CMS is een open-source content management systeem (CMS) gebaseerd op Microsoft's .NET framework. Het biedt een flexibel en aanpasbaar platform voor het beheren en publiceren van digitale content, van kleine websites tot grote bedrijfsapplicaties. Het heeft een eenvoudige gebruikersinterface en een uitgebreid aanbod aan tools en functies voor contentcreatie, beheer, publicatie en analyse. Dankzij zijn modulaire en schaalbare architectuur kunnen ontwikkelaars en ontwerpers op maat gemaakte oplossingen creëren die aansluiten op de behoeften van hun klanten. Met een levendige community en een scala aan add-ons en extensies biedt Umbraco CMS een robuust en kosteneffectief CMS-platform voor bedrijven van elke omvang.

 

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch