4NG gaat een nieuw partnership aan met BigCommerce

Met trots kondigen we aan dat 4NG officieel Agency Partner van BigCommerce is geworden.
Agencypartnership (1)

Als lid van het BigCommerce Partner Programma biedt 4NG aan toonaangevende merken slimme en bewezen oplossingen op het gebied van Composable Commerce. BigCommerce is wereldmarktleider op het gebied van Headless Commerce en een toonaangevend open SaaS Commerce platform voor snelgroeiende en gevestigde merken. Met 1.200 medewerkers worden 70.000 platformklanten bediend.

4NG kijkt uit naar de samenwerking met het BigCommerce Partner Management & Sales Team!

Meer over BigCommerce

BigCommerce is een modern SaaS-platform dat zich aanpast aan de behoefte van de klant en niet andersom. Onze Open SaaS-oplossing combineert het beste van SaaS en API-enabled openheid en flexibiliteit, waardoor je de enterprise-integraties en tools krijgt die je nodig hebt om je sneller aan te passen.

  • Schaalbaarheid voor de wereldwijde verschuiving naar online aankopen
  • Snelheid en flexibiliteit om meer verkopen te beschermen en te laten groeien
  • Essentiële backoffice-integraties
  • Geen propriëtaire blokkades, wrijving of beperkingen
  • Relatief lagere aanschafkosten ten opzichte van andere toonaangevende merken


BigCommerce awards

Als Open SaaS commerce platform en nieuwkomer op de Nederlandse markt is BigCommerce als #1 commerce platform in Benelux vermeld in de Emerce 100 2022. Eerder in 2022 heeft BigCommerce ook een topnotering behaald bij marktanalist Forrester als Strong Performer in B2B & B2C solutions, boven enterprise leaders Adobe/Magento, Salesforce, SAP en Oracle.

BigCommerce heeft recentelijk 12 medailles behaald bij marktanalist Paradigm Enterprise B2B en Paradigm Mid Market B2B. En onlangs werd BigCommerce uitgeroepen tot Challenger in het Gartner Magic Quadrant 2022 en bekroond als de "Most Promising E-commerce Technology Solutions Provider 2022" door het toonaangevende CIOReview

 

MACH Alliance Membership

Als een van de weinige commerce platformen is BigCommerce officieel member van de MACH Alliance, global standaarden instituut voor Microservices, API-first, Cloud-native en Headless technologie oplossingen. BigCommerce is wereldwijd Headless Commerce marktleider met 5000 projecten. 

Meer over 4NG

4NG is een full service digital agency dat marktleiders helpt op elk gebied van de digitale klantreis en gebruikerservaring. Jouw digitale ambitie is onze uitdaging. Onze missie? Jouw digitale ambities tot leven brengen! En daarin houdt niets ons tegen.

Hoe onmogelijk het soms ook lijkt. Als jouw strategische partner helpen we je bij het ontwikkelen en beheren van jouw oplossingen. Met een customer-centric focus zorgen wij voor een naadloze integratie tussen de verschillende kanalen en systemen van je oplossing.

Wij leveren alles waar jij op digitaal vlak van wakker ligt of juist van droomt, met 350 professionals, 9 gespecialiseerde bureaus en 20+ jaar ervaring.  

 

Experts in customer journey modelling

Met een klantgerichte focus als uitgangspunt zijn we expert op het gebied van customer journey modeling. Samen met onze klant stellen we een waterdichte strategie op die alle vlakken van je doelstelling raakt, zodat je altijd zeker bent van resultaat. Van leadgeneratie en een nieuw systeemlandschap, tot de branding van een merk. Zo hielpen we al veel mooie merken als het Wereld Natuur Fonds, Royal Ahrend en ASN Bank verder.

Op zoek naar een commerce platform?

We denken graag mee met de juiste oplossing voor jouw organisatie

Contact