DPG Media

DPG Media vroeg om een partner die ondersteuning kon bieden in digitale projecten. Inmiddels hebben we al met ruim 20 verschillende projecten mogen helpen.
Brand & Content DPG Media | 4NG

Aan de slag voor het grootste mediabedrijf

Met meer dan 90 merken zoals Algemeen Dagblad en Donald Duck in het portfolio, is DPG Media het grootste mediabedrijf van Nederland en België. Ze informeren, inspireren en entertainen daarmee dagelijks miljoenen gebruikers, maar krijgen ook te maken met veel data. Sinds 2019 ondersteunen we DPG Media in 20 verschillende projecten met UX-design, UX-research, CRO, e-mail en strategie. Neem een kijkje in ons werk voor DPG Media. 

Van nieuwe inlogprocessen, tot verfrissende homepages

We doen veel verschillende dingen voor DPG Media. Zo optimaliseerden we het inlogproces bij DPG Media, waardoor meer lezers zich registreren en inloggen. Daarnaast creëerden we een design waarmee lezers overal inloggen met één DPG-account, in plaats van met losse accounts voor elk merk. De volgende stap? De websites van alle merken in orde maken. We hebben de hele homepage van Donald Duck opnieuw ontworpen, en zijn bezig met optimalisaties voor andere merken. Ook maakten we een overkoepelende cookiemelding, die transparant is tegenover de gebruiker en zich houdt aan de privacywetgeving. Dankzij onze vernieuwingen, heeft DPG Media tot nu toe:

  • Meer registrerende en inloggende lezers.
  • Een inlogmodule voor alle nieuwsmerken.
  • Merken met geoptimaliseerde websites, zoals Donald Duck.
  • Een overkoepelende cookiemelding die transparant én commercieel is.
  • Meer terugkerende bezoekers voor DPG Sports.
Brand & Content DPG Media | 4NG

Een vaste samenwerking

DPG Media vroeg om een partner die ondersteuning kon bieden in digitale projecten. Bikkelhart ging die uitdaging met veel plezier aan, en inmiddels hebben we DPG Media al met ruim 20 verschillende projecten mogen helpen.

 

Bij DPG media volgen digitale projecten elkaar snel op, van inlogflow naar expert review. Het is fijn om een partner te hebben die dit tempo kan bijbenen.

Zullen we op verkenning?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor