Merk-Echt

Sinds onze inzet is het aantal leads bijna verdubbeld en steeg de bedrijfsomzet van Merk-Echt met 40%.
Digital Marketing Merk-Echt | 4NG
Een digitale strategie voor de toekomst

Merk-Echt is een van de grootste merkenbureaus van Nederland. De afgelopen jaren heeft het al meer dan 15.000 merken geholpen bij het registeren van hun merkrechten. De ambitie om nog verder te groeien was groot, maar daar had het bureau hulp bij nodig. En dat doen wij met liefde: 4NG ontwikkelde een toekomstbestendige digitale strategie, state of the art website en innovatieve marketingaanpak.

Alles draait om personalisatie

We started with strategic sessions to get a sharper focus on the target group, developed a roadmap and made sketches for the new website. Then we started working on the realization of the site according to the Scrum method. We used WordPress for this and linked it to Salesforce, so that the results of the website and marketing campaigns are transparent. The website is also designed for personalization: various target groups only see relevant content. The new website offers many advantages:

  • The layout illustrates the importance of trademark registration and is inspiring.
  • Leads arrive in Salesforce where their statuses are visible in real time.
  • Merk-Echt can further optimize campaigns with the insights from Salesforce.
  • Thanks to the website personalization, the conversion rate increases considerably.
  • The company recognition software identifies which companies visit the website and responds accordingly.
Het resultaat? Een blije doelgroep en stijgende cijfers!

De nieuwe site van Merk-Echt speelt in op de informatiebehoefte van de doelgroepen, is sneller, taakgerichter en beter ingericht op SEO. Daarnaast passen we personalisatie toe en ondersteunen we de site met online marketingcampagnes. Toekomstbestendig ontwikkelen kan nu ook: de website vormt ook een stevig fundament voor toekomstige uitbreidingen.

Het resultaat van deze ontwikkelingen? Een verdubbeling van het aantal leads – dat terwijl de kosten per lead met 15% zijn afgenomen – en 78% stijging van het conversiepercentage! Bovendien is de bedrijfsomzet binnen één jaar met 40% toegenomen en werd Merk-Echt beloond met de FD Gazelle award.

Het samenwerken bij Netvlies op kantoor was heerlijk. Het projectteam is zeer vakkundig en werkt oplossingsgericht. Als we tijdens het project een verzoek hadden, dan werd dat bijna direct doorgevoerd.

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor