Olympia Uitzendbureau

Samen met het Olympia team ontwikkelden we een app voor uitzendkrachten.
Olympia Uitzendbureau Case 4Ng

Olympia geeft betekenis aan werk

In een veranderende arbeidsmarkt waarin robotisering en automatisering een deel van de banen gaat vervangen, is het matchen van mensen op nieuwe niche beroepen heel belangrijk. Om invulling te geven aan de banen van de toekomst, helpt Olympia mensen ontdekken waar hun kracht ligt en voor welke functies zij geschikt zijn of kunnen worden. Op deze manier plaatst Olympia mensen in werk dat voldoening geeft en groeimogelijkheden biedt. 

Werken en ontwikkelen

Samen met het Olympia team ontwikkelden we een app voor uitzendkrachten. In de app kunnen uitzendkrachten uren schrijven en loonstroken inzien, en ze vinden er inspiratie voor een baan met (meer) betekenis. Dat betekent dat de app basis features moet combineren met een digitale leeromgeving. In de app kun je je talenten ontdekken en jezelf beter leren kennen. Vanuit dit opgedane inzicht in je vaardigheden en kunde biedt de app je vervolgens vacatures op maat, en kun je direct solliciteren. Ook kun je via de app direct persoonlijk contact opnemen met medewerkers van Olympia.

219915F9 6614 40F2 92D6 C76654c4c36f Olympia3

Goede eerste resultaten

In de eerste 7 maanden heeft de app 15.000 gebruikers die de app intensief gebruiken, en dit aantal groeit nog steeds gestaag. 27% van de gebruikers maakt al wekelijks gebruik van de app. De leeromgeving met cursussen en trainingen wordt goed gebruikt, zo worden cursussen als ‘Foutloos Nederlands’, ‘BHV, de basis’ en ‘Outlook 365’ door sollicitanten vaak afgenomen zodat ze meer kans van slagen hebben op de arbeidsmarkt.

  • wekelijks komen er ruim 100 nieuwe sollicitaties binnen
  • wekelijks zijn een goede 400 gebruikers bezig met de ‘Ontdekken’ en ‘Ontwikkelen’ modules uit de app, om zo zelfstandig te groeien in het carrièrepad
Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor