Royal Ahrend

Dankzij 4NG is er voor Royal Ahrend een nieuwe webshop ontwikkeld.
Landscapexl Ahrend Home Hvm Desk In White With Oak Tabletop And Black Ease Office Chair With Grey Recharge And Pyramid Bench With Male Model Thinking In A Work From Home Set

Wie is Royal Ahrend?

Koninklijke Ahrend creëert al meer dan 100 jaar vitaliserende werkomgevingen voor haar klanten overal ter wereld. Met de komst van COVID-19 veranderde de wereld – en daarbij hoe we met elkaar werken – drastisch. Dit zorgde ervoor dat er nieuwe vragen vanuit de markt kwamen, welke Ahrend binnen zeer korte periode digitaal is gaan aanbieden.


Eén van die oplossingen is het faciliteren van thuiswerkplekken. Bij het bezoeken van de website wordt de bezoeker herkend en kan deze direct kiezen uit het juiste assortiment dat door de werkgever is geselecteerd. De bestelling wordt geplaatst en thuisbezorgd op het juiste adres. Snel en eenvoudig, zonder extra moeite voor de werkgever.

Webshop voor thuiswerkplekken

Prettig thuiswerken vergt net als op kantoor een ergonomische werkplek. Bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel, een in hoogte verstelbaar bureau en een beeldscherm op ooghoogte. In onze webshop bestel je direct een thuiswerkplek die perfect aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Landscapexl Royal Ahrend Balance Workstation In Grey With Charcoal Tabletop In Standing Position With Female Model Interior View

Uitgevoerd door onze experts

Ongeacht hoe hoog jouw digitale lat ligt. Wij helpen je er overheen.

Zullen we op verkenning?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor