Van Benthem & Keulen

De vernieuwde website van Van Benthem & Keulen is visueel aantrekkelijk, makkelijk te navigeren en eenvoudig te beheren.
Van Benthem Keulen Case 4Ng

Wie is Van Benthem & Keulen?

Van Benthem & Keulen is een fullservice kantoor in advocatuur en notariaat. Wat hen kenmerkt? Hun transparante, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Maar de uitstraling van de website sloot daar nog niet bij aan. Ze vroegen 4NG om een fris visueel concept, eenvoudige navigatie, een snelle laadtijd en een efficiënter websitebeheer. 

De aanpak van 4NG

We trapten de samenwerking af met een strategische verdieping. Hierbij zoomden we in op het merk, de doelgroep, hun merkwaarden en ambities. Daarna gingen we aan de slag met de ontwikkelsprints. Tijdens de sprints maakten we gebruik van de efficiënte Scrum methode, waardoor we in 6 weken de website inclusief contentmigratie konden realiseren! Deze vernieuwingen brengen diverse voordelen met zich mee:

  • De lay-out van de website biedt ruimte voor interactie met de bezoeker.
  • Navigeren is eenvoudig: bezoekers komen binnen een paar clicks bij de juiste pagina terecht.
  • Het vernieuwde design brengt de onderscheidende kwaliteiten van het kantoor onder de aandacht. 
  • Het beheren van de website kost minder tijd dankzij het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke platform van Drupal 9.
  • Een nieuwe pagina, blog, podcast of event toevoegen kan nu eenvoudig en efficiënt.
Evenals Van Benthem & Keulen fungeert Netvlies als businesspartner voor haar opdrachtgevers. Ze denken goed mee, zijn proactief en ontzorgen ons. Bovendien zijn het fijne mensen om mee samen te werken.
Zullen we op verkenning?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor