Van Benthem & Keulen

De vernieuwde website van Van Benthem & Keulen is visueel aantrekkelijk, makkelijk te navigeren en eenvoudig te beheren.
Digital Strategy Van Benthem & Keulen | 4NG

Fris concept voor een modern kantoor

Van Benthem & Keulen is een fullservice kantoor in advocatuur en notariaat. Wat hen kenmerkt? Hun transparante, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Maar de uitstraling van de website sloot daar nog niet bij aan. Ze vroegen 4NG om een fris visueel concept, eenvoudige navigatie, een snelle laadtijd en een efficiënter websitebeheer. 

Mooi, makkelijk en mega overzichtelijk

We trapten de samenwerking af met een strategische verdieping. Hierbij zoomden we in op het merk, de doelgroep, hun merkwaarden en ambities. Daarna gingen we aan de slag met de ontwikkelsprints. Tijdens de sprints maakten we gebruik van de efficiënte Scrum methode, waardoor we in 6 weken de website inclusief contentmigratie konden realiseren! Deze vernieuwingen brengen diverse voordelen met zich mee:

 • De lay-out van de website biedt ruimte voor interactie met de bezoeker.
 • Navigeren is eenvoudig: bezoekers komen binnen een paar clicks bij de juiste pagina terecht.
 • Het vernieuwde design brengt de onderscheidende kwaliteiten van het kantoor onder de aandacht. 
 • Het beheren van de website kost minder tijd dankzij het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke platform van Drupal 9.
 • Een nieuwe pagina, blog, podcast of event toevoegen kan nu eenvoudig en efficiënt.

Net als Van Benthem & Keulen treedt Netvlies als businesspartner op voor opdrachtgevers. Ze denken goed mee, zijn proactief en ontzorgen ons. Bovendien zijn het fijne mensen om mee samen te werken.

componentMatrix

System.ArgumentNullException: Value cannot be null. (Parameter 'source')
  at System.Linq.ThrowHelper.ThrowArgumentNullException(ExceptionArgument argument)
  at System.Linq.Enumerable.Any[TSource](IEnumerable`1 source)
  at FourNG.Corporate.Core.Grid.Controls.MatrixGridControl.<>c__DisplayClass12_0.b__1() in D:\a\1\s\Src\4NG.Corporate.Core\Grid\Controls\MatrixGridControl.cs:line 143
  at Umbraco.Cms.Core.Cache.SafeLazy.<>c__DisplayClass1_0.b__0()
--- End of stack trace from previous location ---
  at Umbraco.Cms.Core.Cache.ObjectCacheAppCache.Get(String key, Func`1 factory, Nullable`1 timeout, Boolean isSliding, String[] dependentFiles)
  at Umbraco.Cms.Core.Cache.DeepCloneAppCache.Get(String key, Func`1 factory, Nullable`1 timeout, Boolean isSliding, String[] dependentFiles)
  at FourNG.Corporate.Core.Grid.Controls.MatrixGridControl.GetViewModel(MatrixGridModel matrixModel, String styleTemplate, String title, String body) in D:\a\1\s\Src\4NG.Corporate.Core\Grid\Controls\MatrixGridControl.cs:line 109
  at FourNG.Corporate.Core.Grid.Controls.MatrixGridControl.Render(BlockListGridControl gridControl, Boolean preview) in D:\a\1\s\Src\4NG.Corporate.Core\Grid\Controls\MatrixGridControl.cs:line 64
  at Arlanet.Umbraco.Grid.Base.BlockListGridExtensions.RenderGridControl(IHtmlHelper htmlHelper, BlockListGridControl gridControl, Boolean preview) in G:\Projects\Arlanet\Arlanet.Umbraco-v2\Src\Arlanet.Umbraco.Grid\Base\BlockListGridExtensions.cs:line 86
Zullen we op verkenning?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor