Buckaroo

Meer dan 15.000 bedrijven vertrouwen op payment service provider Buckaroo om hun online betalingen, abonnementen en facturen veilig te verwerken.
Buckaroo

Wij zorgen ervoor dat je betaald wordt

Buckaroo is actief sinds 2005 en uitgegroeig tot een van de grootste betaalproviders van Nederland. Als betaalprovider verzorgt Buckaroo het betaalproces van meer dan 15.000 organisaties en bedrijven in Nederland en België, waaronder corporates, goede doelen en webwinkels. Buckaroo heeft een breed aanbod van betaaloplossingen: van een smart checkout voor e-commerce en marketplaces tot complete betaaloplossingen voor abonnementen en openstaande facturen. Je kunt kiezen uit meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden. Denk aan creditcards (Visa, MasterCard, America Express), achteraf betalen (AfterPay, Klarna, Billink) en nieuwe betaalmethoden als Apple Pay en AliPay.

Buckaroo staat voor slimme betaaltechnologie, waarmee je bent voorbereid op de toekomst. Onze payment specialisten denken graag mee over de ideale betaalstrategie voor jouw situatie. Hoe ingewikkeld het ook lijkt, Buckaroo heeft altijd een oplossing voor elk vraagstuk op het gebied van betalen. Dankzij de brede integratie met meest voorkomende e-commerce platformen als Lightspeed, Magento, WooCommerce, Shopware en PrestaShop kunnen alle soorten webshops zich aansluiten bij Buckaroo. Voor de overige platformen of maatwerk webshops is een aansluiting via de Buckaroo API mogelijk. Buckaroo is gespecialiseerd in betaaldiensten voor zowel het grotere segment als de MKB’ ers. En groeit je organisatie? Dan groeien wij met je mee.

Een creatieve manier van betalen.

4NG en Buckaroo vinden elkaar in de passie voor het verbeteren van de customer journey van onze opdrachtgevers. Door de nauwe samenwerking tussen onze bedrijven zijn we een betrouwbare partner en denken we op een creatieve manier mee de ultieme betaalervaring neer te zetten. Buckaroo verzekert jou:

  • Snelle ondersteuning.
  • Eerlijke prijzen.
  • Vriendelijke interface.

Cijfers & feiten

Partner
40 +
Online betaalmethodes
12
Geïnspireerde klanten
Nextfields - Part of 4NG

Een naadloze klantreis

Voor een naadloze koppeling tussen de fysieke fanstore en de online webshop zocht Ajax een partner als Buckaroo die ze daarbij kon helpen. Bekijk de case en ontdek:

  • hoe de gebruiksvriendelijkheid van de webshop toenam
  • waardoor conversiedoelen sneller behaald werden
  • hoe het customizen van producten makkelijker werd

We hebben ervoor gekozen om met Buckaroo samen te werken omdat we onze online bezoekers op een snelle en betrouwbare manier verschillende betaalmethoden willen aanbieden. Daarnaast kunnen bezoekers betalen met de Nationale Bioscoopbon, ook als deelbetaling. Mocht een transactie mislukken, dan stort Buckaroo automatisch het geld terug aan de Nationale Bioscoopbon.

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch