Chargebee

Opzoek naar een nieuw abonnementsysteem? Chargebee is het subscription platform die je helpt bij het eenvoudig inzetten en beheren van abonnementen. 4NG zet zich binnen Europa in als Gold Partner om digitale vraagstukken te realiseren.
Chargebee
Complexe abonnementen

Waar heb jij allemaal een abonnement voor? Je fiets, Netflix, de bieb of alle drie? Voor jou heel logisch, maar aan de achterkant best lastig bij te houden. Maak kennis met Chargebee, de marktleider van Europa in Subscription Management. Zij ontwikkelden een implementatietool voor meer overzicht, eenvoud en vlotheid in je abonnementsysteem.

Versimpel je abonnementsysteem

Met de implementatietool van Chargebee vind je al je abonnements- en klantgegevens makkelijk en snel. Zo zie je de cyclus van een abonnement en de facturering van je klanten altijd in één oogopslag. Moeite met terugbetalingen? Chargebee biedt diverse betaalmethodes om uit te kiezen. Voor volledige controle op je abonnementen.

  • Krijg een duidelijk beeld van al je abonnements- en klantgegevens.
  • Speel in op de behoeften en motivaties van je klanten.
  • Behoud volledige controle op je facturering.
  • Kies uit meerdere betaalmethodes voor terugbetalingen.
  • Wijzig snel je tarieven, kortingen en promoties.

Cijfers & feiten

Solution partner
10 +
Jaar ervaring
50
Projecten opgeleverd
Content Card

Haal meer uit je abonnees

Waar moet je op letten bij het inzetten van een abonnementen-verdienmodel? En welke eisen stelt het aan je administratie en accounting software? In dit whitepaper leer je:

  • een automatische (sub)administratie creëert voor je abonnementenfacturatie.
  • de juiste leverancier en administratiesysteem vindt.
  • het implementatietraject het best doorloopt.

“Naast de recurring omzet van klanten, wilden we ook alles weten over retentie en churn, en upsell van additionele producten en diensten. Een traditioneel systeem levert die informatie niet, maar Chargebee wel.”

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor