Insider

Voorspel toekomstig gedrag van gebruikers, verbind gegevens met AI en individualiseer je klantervaringen - allemaal vanaf één platform.
De uitdaging van marketing
Waar ligt jouw marketing uitdaging? Worstel je met IT-problemen, of vind je het lastig om je gegevens aan elkaar te koppelen? Versimpel je werk met Insider: een platform voor geïndividualiseerde, crosschannel klantervaringen. Insider verbindt gegevens van gebruikers via verschillende kanalen en voorspelt toekomstig gedrag met AI.
Speel in op iedere interactie

Insider’s platform integreert met je techstack om elke interactie van je gebruikers te volgen, waarmee je uitgebreide profielen opbouwt. Op basis van de eerdere gedragspatronen en realtime acties van je gebruikers voorspel je wat ze zullen doen. Daarna? Segmenteer je klanten, creëer op maat gemaakte ervaringen en breng ze sneller naar je marketingdoelen.

  • Breng klantgegevens samen voor een volledig overzicht.
  • Leer je gebruikers kennen en voorspel hun gedrag met AI.
  • Pas je inhoud, aanbiedingen en aanbevelingen aan met sjablonen.
  • Bied een consistente beleving met de crosschannel personalisatie.
  • Richt het platform in op je doelen en groei binnen de gehele funnel.

Cijfers & feiten

10 +
Jaar ervaring
1000 +
Tevreden klanten
Eric van Diemen
Insider

''Insider is een alles-in-één platform dat geweldige A/B-testen en personalisatiemogelijkheden biedt over alle kanalen heen. Het voorziet in vrijwel alle behoeften in communicatie met klanten op de manier naar hun keuze.''

Eric van Diemen
- Directeur bij Bikkelhart
Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch