Optimizely

Creëer de ideale klantervaring met het alles-in-één experience platform. Optimizely is de tool die digitale content, commerce en marketing in 1 scherm zet. 4NG is de enige Platinum partner in Europa.
Optimizely
Pak je klantreis effectief aan

Optimizely is een digital experience platform waarmee je je volledige klantreis gemakkelijk optimaliseert. Het platform stelt je in staat om ​​A/B-testen, multivariate testen en visuele bewerkingen uit te voeren. Met de testresultaten zie je snel waar in de klantreis je kunt verbeteren, en die worden continu bijgehouden voor een real-time overzicht.

 

Veel bedrijven stappen terug van het aan elkaar knopen van 10 software oplossingen. Digitale marketing verandert razendsnel. Een wildgroei aan platforms en processen maakt het bedienen van klanten complex en tijdrovend.

Marketeers en Online Managers zijn op zoek naar eenvoudige manieren om vanuit één 1 overzichtelijk platform unieke klantervaringen neer te zetten. Om zowel content, commerce als marketing gepersonaliseerd en zo efficiënt mogelijk te serveren aan de klant.

Pers Optimizely Platinum Partner 4Ng
Content, commerce & marketing in één

Het CMS van Optimizely is compleet en gebruiksvriendelijk. Zowel kleine als grote organisaties optimaliseren er hun klantreis - zonder de hulp van developers - gemakkelijk mee. Je beheert de content en campagnes in één scherm en bereikt met toegang tot onbeperkte domeinen álle markten en merken.

  • Maak eenvoudig content dankzij drag-and-drop formulieren en meer functies.
  • Creëer landingspagina’s die op je klantreis aansluiten.
  • Test en personaliseer content binnen de publicatiestroom.
  • Beheer efficiënt je content dankzij de intuïtieve gebruikersinterface.
  • Gebruik ingebouwde hulpmiddelen zoals A/B-testing en e-mailmarketing.

Cijfers & feiten

Platinum partner
15 +
Jaar ervaring
100 +
Tevreden klanten
Over 4Ng Nextfields

Een klantgericht platform

Royal Ahrend lanceerde ‘thuiswerken’, een platform waarop werknemers zelf de door hun werkgever gekochte thuiskantoormeubels konden kiezen. Download de whitepaper en ontdek:

  • wat Royal Ahrend met dit platform wilde bereiken.
  • waarom Royal Ahrend Optimizely inschakelde.
  • hoe Optimizely voor Royal Ahrend werd ingezet.

“Being an Optimizely customer since 2012, it was an easy decision to build a new solution with both Optimizely Content Cloud and Optimizely Commerce Cloud. The products were integrated onto a multi-brand platform servicing all customer groups in one.”

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor