Piwik PRO

Piwik PRO Analytics Suite biedt flexibele en veilige gegevensverzameling en rapporten voor het in kaart brengen van de customer journey voor al je websites en apps.
Piwik PRO

Betrouwbare analytische gegevens op grote schaal

Met het analyticsplatform van Piwik PRO kun je de gebruikerservaring voor elk contact tussen de klant en jouw organisatie meten, analyseren en verbeteren, via websites en apps. We zorgen daarbij voor de privacy en beveiliging van je gegevens.

Begrijp de complete customer journey met volledige en nauwkeurige gegevens. Met Piwik PRO pas je de gegevensverzameling aan op de behoeften van je bedrijf en handel je op basis van gegevens met aanpasbare rapporten, dashboards en integraties.

Maak gebruik van toestemmingsbeheer, tag management en een platform voor al je klantgegevens. Piwik PRO is het perfecte alternatief voor Google Analytics. Onder andere de Nederlandse overheid, het Anne Frank Huis, Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen, Sana Commerce en Iddink Group maken al gebruik van Piwik PRO.

 

Wij begeleiden je tijdens de implementatie en onboarding, geven trainingen en bieden vervolgens analyse-advies om je te helpen onze oplossing zo effectief mogelijk te gebruiken.

Piwik Dashboard | 4NG Partners

Betrouwbare analytische gegevens op grote schaal

Met ons analyticsplatform meet, analyseer en verbeter je de gebruikerservaring op je websites en apps voor elk contact tussen de klant en je organisatie. Wij zorgen daarbij voor de privacy en beveiliging van gegevens. Gebruik de Tag Manager voor meer flexibiliteit en de Consent Manager voor meer controle over de privacy van gegevens.

We begeleiden je tijdens de de implementatie van Piwik PRO en helpen je op basis van trainingen en analyse-advies om zo de oplossing zo effectief mogelijk te gebruiken. Na installatie van Piwik PRO: 

  • Verzamel je gegevens met volledige inachtneming van de wetgeving voor privacy en veiligheid, waaronder AVG, CCPA en HIPAA.
  • Analyseer je het gebruikersgedrag op websites, apps, SPA’s en zelfs beveiligde zones na aanmelding, terwijl alle privacymaatregelen in acht worden genomen.
  • Kies je ervoor om je gegevens op te slaan in een Europees datacenter in Zweden, een openbare cloud in de VS/EU, een private cloud op meer dan 60 locaties of gewoon op je eigen server.
  • Maak je een snelle koppeling met externe tools: onder andere Tableau, Power BI, Google Sheets en meer. Voor tools zonder specifieke integratie kun je de API of export van ruwe gegevens gebruiken.

Cijfers & feiten

Solution partner
10 +
Jaar ervaring
250 +
Tevreden klanten
Privacy Blog

Veilig gegevens verzamelen

Privacy-vriendelijke analytics is een reeks methoden om gegevens te verzamelen, te meten en te analyseren op een wijze die zowel de afzonderlijke privacy-rechten respecteert als relevante inzichten oplevert. Zo maak je beslissingen op basis van gegevens, maar behoud je toch controle over de persoonsgegevens.

Piwik PRO Analytics Suite is een goede keuze voor overheidsorganisaties. We hebben het vertrouwen dat de gegevens die we verzamelen echt veilig zijn, met de juiste privacycontroles. De interface is eenvoudig, onze analisten kunnen snel alle gegevens krijgen die ze nodig hebben en de API stelt hen in staat om de onbewerkte gegevens te gebruiken om de analyse verder te verdiepen. Door het platform kunnen we echt doorgroeien naar een meer datagedreven organisatie.

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor