Sylius

Een open source headless e-commerce platform, ideaal voor maatwerk oplossingen.
Sylius
Open source e-commerce platform

Sylius is een open source e-commerce platform op basis van Symfony. Symfony is een robuust en schaalbaar PHP framework op basis van herbruikbare componenten die gedragen worden door een brede community. Sylius heeft voor e-commerce relevante componenten, zoals betaalmethoden en een winkelmandje, toegevoegd aan dit skelet.

Dé oplossing voor maatwerk e-commerce platformen

In onze ogen is Sylius dé oplossing voor maatwerk B2B en B2C e-commerce platformen. Sylius heeft een uitgebreide lijst aan standaard functionaliteiten en biedt tegelijkertijd veel vrijheid en flexibiliteit om maatwerk functionaliteiten te bouwen. Bovendien is het speciaal ontwikkeld voor webshops en e-commerce platformen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld WooCommerce dat gebouwd is op een contentgedreven framework. Door REST API’s is Sylius moeiteloos met bestaande bedrijfssoftware, zoals een ERP- of PIM-systeem, te koppelen. Hierdoor kan Sylius naadloos worden geïntegreerd binnen elk IT-landschap.

Sylius - 4NG Partners

4NG is premium partner van Sylius

4NG is premium partner van Sylius. Onze developers zijn officially trained door de ontwikkelaars, kennen het product goed, weten wat wel en niet mogelijk is, weten hoe je Sylius het beste kunt inzetten en vinden het een prettig pakket voor maatwerk e-commerce platformen.

Als partner hebben we toegang tot een speciaal support platform en delen we ervaringen en wensen van onze klanten en onszelf met het ontwikkelteam van Sylius. Inmiddels hebben we een tiental klanten, waaronder Libra, Terberg en Timesavers, met Sylius voorzien van een uniek, robuust en schaalbaar maatwerk e-commerce platform.

Kies voor een robuust en schaalbaar e-commerce platform

Of je nu op zoek bent naar een B2B of B2C oplossing: iedereen heeft belang bij een krachtig, flexibel en schaalbaar platform dat voldoet aan de behoeften van je klanten. Met Sylius heb je alle vrijheid om het platform te bouwen dat bij jouw situatie past. 

Feiten & cijfers

Premium partner
Officially trained
5 +
Jaar ervaring
Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch