Symfony

Met Symfony bouwt 4NG duurzame en schaalbare maatwerk webapplicaties die precies aansluiten op de wensen van de klant en behoeften van de eindgebruiker. Symfony is een robuust en schaalbaar PHP framework
Symfony
Duurzame en schaalbare maatwerk applicaties

Symfony is in de PHP community al jaren dé standaard voor het ontwikkelen van complexere maatwerk webapplicaties. Symfony blinkt vooral uit op het gebied van duurzaamheid en het goed modelleren van complexe klant specifieke business logica.

De afgelopen jaren heeft PHP enorme stappen gezet, zowel op gebied van performance als robuustheid van de taal. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring met Symfony, onze uitgebreide code quality tools, CI pipelines en container-based hosting op onder andere Google Cloud en AWS kunnen we elk vraagstuk aan. Of het nu gaat om een portal, een webshop, een snelle API of een koppeling met externe systemen zoals AFAS, SalesForce, Azure of Microsoft Dynamics ERP. Ook als een wat oudere webapplicatie in een nieuw jasje moet worden gestoken, zodat deze nog jaren meegaat, kunnen wij door onze ervaring op dit blik adviseren en ontzorgen.

Waarom je voor Symfony moet kiezen

  • Maatwerk: Waar bijv. Drupal goed het content management vraagstuk invult en bijv. Laravel een framework biedt waar developers met een lage learning curve kunnen instappen en snel resultaat kunnen halen, blinkt Symfony vooral uit op gebied van schaalbaarheid en duurzaamheid. In tegenstelling tot bovenstaande systemen legt Symfony amper een vorm of werkwijze op, waardoor we grotere klantspecifieke vraagstukken volledig passend en zonder concessies kunnen implementeren.
  • Integraties: we koppelen moeiteloos met externe systemen en de meest uiteenlopende API's om de webapplicatie te voeden met de benodigde data en nieuwe input te verwerken.
  • Kwaliteit / duurzaamheid: uitgebreide pipelines met unit-, functionele en end-to-end tests, realtime error tracking en monitoring garanderen dat webapplicaties die we bouwen vele jaren stabiel blijven draaien en goed onderhoudbaar zijn.
  • Schaalbaarheid / performance: onze container-based hosting op basis van onder meer Google Cloud en AWS en verdere integratie met cloud-based oplossingen zorgt dat we projecten van elke omvang aan kunnen.
  • Geen vendor lock-in: we bouwen op basis van community standaarden en hebben business rules vastgelegd in tests, zodat de webapplicatie goed overdraagbaar is.

 

Symfony - 4NG Partners

Uitgebreide community

Als open-source oplossing kent Symfony een grote community van PHP ontwikkelaars over de hele wereld. De vele forms en handleidingen helpen ontwikkelaars op weg. De community draagt ook bij aan het optimaliseren van het framework. Ook onze gecertificeerde Symfony developers dragen bij aan de community.

Cijfers & feiten

Certified Partner
10 +
Jaar ervaring
100 +
Projecten

Met het geavanceerde internationale serviceportal gebouwd in Symfony staat een stevige stip op de horizon. Door een koppeling met ons ERP-systeem, krijgen ingelogde afnemers direct hun eigen wagenpark met per voertuig de relevante spare parts te zien en kunnen deze meteen worden besteld. Dit scheelt ontzettend veel tijd in zowel het zoeken van de juiste onderdelen als verwerken van bestellingen. Het nieuwe portal is positief ontvangen door dealers en eindgebruikers en de Terberg-organisatie.

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch