Specialismen

Conclusion Experience is gevormd vanuit een netwerk met specialisten; experts met diepgaande kennis binnen hun vakgebied. Wij benaderen alle projecten vanuit onze kerncompetentie, customer journey modelling.
Werken bij 4NG | Berend

De oplossing voor de toekomst

Digital Experience gaat verder dan de keuze voor een bepaalde technologie of specialisme. Wij zien een digitale oplossing niet enkel als een losstaande oplossing of omgeving. We willen dat je oplossingen met elkaar samenwerken als geheel. Zo stemmen wij de systemen naadloos op elkaar af zodat ze flexibel samenwerken binnen één schaalbare oplossing.

Voor deze vraagstukken bedenken wij de perfecte oplossing
Digital Strategy

We bekijken de huidige online situatie van je bedrijf, stellen samen je doelen voor de toekomst vast en ontwikkelen een digitale strategie die deze doelen ondersteunt.

Lees meer

Digital Commerce

We ontwikkelen de perfecte strategie voor jouw conversie optimalisatie. Met onze zorgvuldige benadering en de juiste tools zorgen we binnen no time voor effectief resultaat.

Lees meer

Digital Marketing

We creëren de ultieme merkervaring voor jouw doelgroep. Ga van online strategieën en campagneplannen, naar meetbare resultaten en duurzame relaties met je klant.

Lees meer

Digital Experience

We analyseren je klantdata, stellen vast waar er ruimte is voor optimalisatie en gaan aan de slag met gepersonaliseerde oplossingen. Voor een klantreis die je klant dichterbij brengt.

Lees meer

Brand & Content

Wat maakt jouw merk uniek? En hoe vertaal je dat door naar content? Bij Brand & Content leg je de essentie van je merkverhaal vast en creëer je content die daarbij past.

Lees meer

Performance & Growth

Hoe versnel je digitale groei? En hoe zorg je ervoor dat jouw digitale kanalen maximaal bijdragen aan je acquisitie, conversie en retentie? Bij Performance & Growth helpen we je jouw ambitieuze groeidoelstellingen te bereiken.

Lees meer

Managed Services & DevOps

We monitoren en onderhouden de kwaliteit van jouw digitale oplossing. Zo blijft je oplossing niet alleen up-to-date, maar worden verbeteringen en uitbreidingen ook sneller uitgevoerd.

Lees meer

CRM & Subscription

We helpen je om je klantgerichte focus verder uit te breiden, en verrijken je portfolio met producten in abonnementsvorm. Zo til jij je CRM en marketing naar een hoger niveau.

Lees meer

Tech & Development

Onze ervaring met de verschillende disciplines zoals Digital Experience, Digital Commerce en Digital Marketing zorgen ervoor dat we veel nieuwe concepten kunnen lanceren.

Lees meer

Design & CRO

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl, of een website design? Aan de hand van ontwerpprincipes, gedragswetenschap en techniek maken wij het design dat bij jou én je doelgroep past.

Lees meer

Zullen we op verkenning?

We denken graag mee hoe we jou digitaal laten groeien! Neem je contact met ons op? Onze (digitale) deur staat voor je open.

We gaan ervoor