Stagiair UX, Visual Design & Web Development

4Ng Jordybrada 2021 020 2

Wij zijn op zoek naar jou!

Hou jij ervan om complexe dingen met UX begrijpelijk te maken? Ontwerp je graag mooie websites? Dan is Nextfields op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage zoeken we een ambitieuze stagiair die bezig gaat zijn met UX, Visual Design en Web Development. Je werkt op het raakvlak van UX, grafisch ontwerp development. Dat betekent dat je een design richting om kan zetten naar een aantrekkelijke webpagina, die ook nog eens gebouwd kan worden. Hierdoor leer je anders kijken naar het UX en design, omdat je ook nog bezig bent met de implementatie. Kortom, een uitdagende opdracht!

Het belangrijkste is je leergierigheid en enthousiasme over UX & Design. Daarnaast vinden we het leuk als je sociaal bent en graag in een divers team werkt. Als je kan tafelvoetballen vinden we dat ook een grote plus.

Gid 0608 Min

Jouw skills

Must have skills:

  • Adobe Suite / Sketch / Figma
  • HTML / CSS
  • Photoshop / Illustrator

Nice to have skills:

  • Werken in een CMS als Wordpress, Sitecore of Umbraco
  • PHP / Java

De start en duur van je stage is in overleg. Zo weten we zeker dat jij op het juiste moment kan beginnen!

Wat kan je van ons verwachten?

Maandag We starten de week met een digitale weekstart waarin je met je begeleider bespreekt wat er voor deze week op jouw agenda staat. Zo weet je waarmee je aan de slag gaat en kan je eventuele vragen meteen stellen. Daarna gaan we aan het werk!


Dinsdag Dinsdag zijn we altijd op kantoor! Je werkt aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Vaak aan meerdere projecten op 1 dag. Het kan zijn dat je een bepaalde dag een deadline hebt of iets moet opleveren, dan werk je die week meer aan dat project. Aan het einde van de dag spelen we met het team een potje padel (zoek maar op!). Leuk als je meedoet!


Woensdag Naast de UX projecten is er ook ruimte voor je eigen ontwikkeling. Heb je plannen of wil je graag iets leren? Dat kan. Bij ons is er ruimte voor je eigen projecten.


Donderdag We geloven in verantwoordelijkheid en zelfstandig werken. Je krijgt dus veel vrijheid in je werk. Vind je het fijn om meer structuur te hebben? Geen probleem, dan zorgen we dat er iemand voor je klaar staat om je te helpen!


Vrijdag Vrijdag is de leukste dag van de week. Ook dan zitten we met z'n allen op kantoor. Nog even knallen om de week goed af te sluiten, afgewisseld met net iets teveel potjes tafelvoetbal en een goede lunch. We sluiten de week vaak af met een borrel. Niet verplicht, wel gezellig!

Microsoftteams Image (1)
Gid 0621

Over Nextfields

Nextfields is een jong bedrijf dat bedrijven helpt met digitale strategie, digitale content en digital performance. Zoals je misschien wel hebt gemerkt hebben veel bedrijven moeite met digitaal zichtbaar zijn en digitaal presteren. Dus daar helpen we ze mee. Dit doen we niet met saaie documenten of vage verhalen. We doen het liever met slim, concreet advies of door gewoon onze handen uit de mouwen te steken. En met een flinke dosis humor.


Nextfields werkt voor klanten als: Ajax, Talpa, NS, WNF, Multicopy, Scoupy en Florius. Bij Nextfields werken we in een kleine, maar hechte groep. Toch denken we groot. Dat betekent dat iedereen die bij ons werkt veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid heeft. Daardoor is er altijd ruimte voor je eigen plannen en ideeën.

Heb je nog vragen of direct solliciteren?

Hi! Ik ben Auke en ik word jouw stagebegeleider bij Nextfields. Ik zorg ervoor dat je een toptijd hebt bij ons en natuurlijk je studiedoelen haalt. Vragen? Stel ze gerust!

Mail of bel mij op auke@nextfields.com / 06-24829938