Ask the expert

Na een inspirerende en informatieve sprekerssessie met Jasper Keijzer over het transformeren van je B2C webshop, het bereiken van een indrukwekkende conversie en het realiseren van onverwachte groei, nodigen we je graag uit voor een nog diepere duik in de wereld van e-commerce succes.
0150049 H V Jan Groen 5 7 1

Over de sessie

Heb je tijdens de sprekerssessie vragen opgemerkt die verder gaan dan de oppervlakte? Wil je praktische strategieën ontdekken om je webshop te optimaliseren, of zoek je specifieke begeleiding om jouw e-commerce doelen te bereiken? Dan is het "Ask the Expert Uurtje" de perfecte gelegenheid om antwoord te krijgen op al je vragen.

Tijdens deze interactieve sessie neemt Jasper Keijzer je mee in het verhaal van zijn prestaties en keuzes die hij heeft moeten maken om zijn webshopconversie te realiseren.
Samen duiken we dieper in de strategieën die Jasper heeft gedeeld en verkennen we hoe je deze kunt toepassen in jouw unieke situatie. Of je nu vragen hebt over webshopoptimalisatie, klantgerichte benaderingen of de nieuwste trends in e-commerce. 

 

Wat kun je verwachten?

🚀 Interactieve discussie: Deze sessie is bedoeld als een interactieve en boeiende discussie. We moedigen jullie aan om deel te nemen, vragen te stellen, en te leren van de spreker en jullie mede-deelnemers. Samen zullen we een waardevolle dialoog opbouwen.

🔍  Meer inzicht in webshopoptimalisatie: We zullen dieper ingaan op de strategieën en tactieken die nodig zijn om jullie webshops te optimaliseren en de conversie te verhogen. 

🛍️ Antwoorden op specifieke vragen: Of het nu gaat om technische details, marketingstrategieën of klantgerichte benaderingen, jullie krijgen de antwoorden die jullie nodig hebben.

🔧 Praktische tips en advies: Onze spreker, Jasper Keijzer, en onze Optimizely experts, zijn hier om praktische tips en advies te delen. 

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen en samen te duiken in de wereld van webshopconversie en succes.

 

Evenementdetails

Datum: 31 oktober 2023

Tijd: 12:30 tot 13:15

Locatie: Online meeting

Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname aan het event is kosteloos.

 

 

Over 4NG

4NG is een pionier in het benutten van de kracht van e-commerce en Optimizely om bedrijfsgroei en innovatie te stimuleren. Onze programma's bieden geavanceerde oplossingen om de online verkoop van digitale platformen te stimuleren, de winkelervaring te optimaliseren en de concurrentie voor te blijven.

Met een meer dan 400 digital experts helpen we bedrijven om het volledige potentieel van e-commerce te benutten om je digitale klantervaring te blijven verbeteren. We begrijpen dat de toekomst van succesvolle bedrijven sterk afhangt van de juiste inzet van e-commerce technologieën en optimalisatieplatforms. We zijn er trots op om onze klanten te begeleiden in deze digitale transformatie.

4NG staat klaar om jouw bedrijf te helpen in het snel veranderende landschap van e-commerce om duurzame groei te realiseren. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met marketing@4ng.nl.

Klaar om direct aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal laten groeien! Neem je contact met ons op? Plan vrijblijvend een gesprek met ons in

Let's go!