Brunel

Dankzij het continuous development traject met het team van 4NG kan Brunel in hoog tempo nieuwe componenten en features live zetten.
MG 4819 1 1
Wie is Brunel?

Met ruim 100 kantoren is Brunel één van de grootste detacheerders in Nederland. Over de hele wereld dragen ze bij aan projecten in o.a. life sciences en hernieuwbare energie. Maar dit keer vroegen ze 4NG om haar bijdrage. We ondersteunden Brunel 24 weken lang in de vorm van extra development capaciteit en begeleiding, voor het ontwikkelen van nieuwe componenten en het optimaliseren van bestaande componenten in Sitecore.

De aanpak van 4NG

Tijdens dit project werkten we nauw samen met Brunel. We hielden de continuous development methode aan, wat betekent dat we op locatie bij Brunel de taken uitvoerden en continue ondersteuning konden bieden. Daarnaast volgden we de Scrum methode, waarbij we in sprints taken en doelen vaststelden. Aan het einde van elke sprint lieten we de ontwikkelingen aan alle stakeholders zien. Deze werkwijze zorgde voor een efficiëntere inzet van development en kortere lijntjes tussen alle partijen. Met de vernieuwingen kan Brunel:

  • verschillende content- en designelementen gebruiken om webpagina’s op te maken.
  • tailor-made componenten inzetten die voor meertalige websites toepasbaar zijn.
  • nieuwe componenten en features in hoog tempo live zetten.
  • het gedrag van de bezoeker tracken en bezoekers segmenteren.
  • haar content afstemmen op basis van de tracking technologie.
Brunelimg
Een vernieuwde website voor Brunel dankzij continuous development.
Resultaten

Sinds het inzetten van Sitecore kan Brunel efficiënt en naar wens webpagina’s indelen. Ook is het nu mogelijk om het gedrag van de bezoekers te volgen en dat te gebruiken voor het optimaliseren van de pagina’s.

Brunel had nog een uitdaging: ze zijn wereldwijd actief en de opmaak van een vacaturepagina verschilt per land. Daarom moest er eerder telkens worden gesleuteld aan de design- en content elementen over de meertalige websites. De nieuwe tailor-made componenten zijn breed toepasbaar en te gebruiken in elk land.

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor